A doua cea mai bună tenismenă a României, accidentare teribilă în teren

57

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 20 WTA) a oferit, târziu în noapte, o primă reacţie după accidentarea teribilă pe care a suferit-o în timpul meciului cu Elina Svitolina, din turul al doilea de la Rogers Cup.

Primele veşti despre Mihaela Buzărnescu, după clipele cumplite de la Montreal. Cât de gravă este accidentarea

Miki şi-a sucit glezna în momentul în care a alergat după un vole al ucrainencei, s-a prăbuşit pe teren şi a început să urle de durere, apoi a stat minute bune în grija medicilor şi a părăsit arena în scaunul cu rotile, oferind imagini cutremurătoare pentru lumea tenisului. La câteva ore distanţă de la unul dintre cele mai grele momente ale unei cariere în care a suferit enorm, Buzărnescu a avut un mesaj pentru fanii care s-au interesat de starea ei de sănătate: „Mulţumesc tuturor celor care s-au gândit la mine. Mâine (n. red – joi) voi afla mai multe”, a spus a doua cea mai bună jucătoare a României, pentru Libertatea.

Dusă la spital pentru a afla primele impresii despre accidentare, Mihaela ar putea primi şi veşti bune. Potrivit primelor informaţii venite din Canada, nu ar fi vorba despre o fractură a gleznei, aşa cum se temeau mulţi, dar există suspiciuni că ligamentele ar fi fost afectate.