Un tânăr de 19 ani, fără permis, A UCIS un bărbat, într-un accident rutier: Alte 3 persoane sunt rănite, circulația e blocată

1230

Un bărbat de 55 de ani a murit și alte trei au fost rănite grav, luni, după ce mașina în care se aflau a intrat, într-un copac, pe raza localității Piatra, comuna Chiuza, din județul Bistrița-Năsăud. Șoferul nu avea permis de conducere.

Potrivit managerului Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, Annabella Muzsi, o persoană a murit și alte trei au fost rănite grav, după ce mașina lor a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

“La fața locului, prima ambulanță care a ajuns a găsit 4 victime, din care una decedată și una cu traumatism cranian grav. În acest moment se derulează evaluarea și îngrijirea victimelor, la locul accident urmând să ajungă și alte echipaje de sprijin”, a spus dr. Annabella Muzsi.

Polițiștii bistrițeni au declanșat o anchetă, din primele date rezultând că șoferul mașinii, un tânăr de 19 ani, nu avea permis de conducere.

“Polițiștii au stabilit că un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism între localitățile Mireș și Piatra, între o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. În urma accidentului, un bărbat de 55 de ani și care se afla pe bancheta din spate a decedat, iar o femeie în vârstă de 57 de ani este în stare gravă. Polițiștii, în urma cercetărilor, au stabilit că tânărul de 19 ani nu deține permis de conducere” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud, Diana Pintea.

În zonă circulația este blocată pentru efectuarea cercetărilor.