IMAGINI/ Accident cu 4 victime la Movileni. Doi tineri DECEDAȚI

1273

Tragedie pe un drum din județ! Salvatorii intervin la un accident rutier în comuna Movileni, sat Bacea,  DJ546B, cu patru victime.

Descarcerarea Slatina intervine la un accident petrecut în comuna Movileni. În urma impactului dintre două autoturisme a rezultat patru victime. Doi tineri (foto jos), Iulian Ene, un băiat de 23 de ani din Movileni și Florentina Mădălina, o fată de 18 ani, din Scornicești, prieteni, aflați într-un WW, au decedat pe loc.

Alte două victime, aflate într-un BMW, tatăl în vârstă de 36 ani şi fiul acestuia de 12 ani, au fost transportate la spital cu răni.

,,Șoferul celuilalt autoturism, în vârstă de 36 de ani, din orașul Potcoava și pasagerul aflat în acesta, în vârstă de 12 ani, din aceeași localitate, au fost preluați de echipajele SAJ, conștienți, și transportați la UPU Slatina,, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Fata care se afla pe scaunul din dreapta, decedată, a fost găsită de către pompieri încarcerată, iar pentru extragerea ei a fost nevoie de înlăturarea portierei autoturismului. Celelalte victime au fost găsite în afara autoturismelor.

Vinovat de producerea accidentului, potrivit IPJ Olt, este șoferul decedat care a intrat pe contrasens.