Imagini din șantierul ANL din Caracal. 15% din solicitanți vor primi aici locuințe

197

54 de solicitanți de locuințe ANL de la Primăria Caracal vor avea o casă printre unitățile locative aflate în construcție pe strada Dragoș Vodă. Primăria a primit aproape de 7 ori mai multe cereri.

“Au început să se vadă primele rezultate, pe șantierul ANL care vizează finalizarea celor 54 de unități locative pentru tineri din cartierul HCC, str. Dragoș Vodă, nr. 2C.”, a anunțat viceprimarul Octavian Stănescu, postând pe pagina sa de sociliazare imagini cu stadiul lucrărilor.

În prezent, la Primăria Caracal sunt depuse un număr de 370 cereri și 80 de dosare complete, pentru obţinerea unei locuinţe ANL de către tineri.

Programul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani la data depunerii cererii pentru repartizarea unei locuințe construite prin ANL și destinate închirierii, care nu își permit să cumpere sau să închirieze o locuință de pe piața liberă.

În Caracal sunt 120 de unităţi locative ANL închiriate tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani. Cei care vor dori să-și schimbe statutul din  chiriași în proprietari vor putea cumpăra locuințele îndată ce administrația municipală va finaliza cărţile funciare pentru fiecare bloc ANL.