INGROZITOR Un bărbat a fost DECAPITAT de metrou

163

 

Scene incredibile în staţia Nicolae Teclu a metroului bucureştean. Un bărbat a fost practic decapitat de metrou. Pentru a-i scoate cadavrul, a fost nevoie de deconectare metroului de  la sursa de electricitate pentru pătrunderea salvatorilor. Cadavrul scos de sub metrou aparţine unui bărbat de aproximativ 30 de ani. Anchetatorii încearcă identificarea lui.

Zeci de minute a durat intervenţia salvatorilor la metroul bucureştean pentru a scoate de cadavrul unui bărbat de sub tren.Intervenţia Detașamentului Special de Salvatori și Detașamentului Chimiștilor s-a putut desfăşura abia după întreruperea energiei electrice care alimenta linia de metro.

După demararea acţiunii de extragere a cadavrului, salvatorii au fost martorii unei scene greu de suportat. Cadavrul, care aparţinea unui bărbat de cca 30 de ani, fusese practic decapitat. Persoanele aflate în staţia de metrou au susţinut că tânărul nu a căyut accidental pe linia de metro şi nici nu s-a aruncat în faţa trenului ci a coborât liniştit şi şi s-a aşeyat cu capul pe linia metroului.

Cayul a fost preluat de anchetatori. Poliţiştii fac cercetări pentru a identifica victima şi a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, fiind luate în calcul atât accidentul, cât şi o posibilă sinucidere.