3 profesori de 10 pe linie, la DEFINITIVAT în Olt

1161

IȘJ Olt a publicat rezultatele obținute de cadrele didatice din județ la examenul de definitivat. Trei din cei 111 candidați au obținut atât nota 10 la proba scrisă, cât și 10 pe linie la toate probele.

Rezultate bune pentru cadrele didactice din olt la examenul de definitivat, cu note mari la proba scrisă. Acest examen a fost susținut  de către cadrele didactice care vor să își facă o carieră la catedră. Promovații vor dobândi dreptul de practică în învăţământul preuniversitar, depășind stadiul de debutant şi având apoi dreptul de a deveni titular şi de a participa ulterior la susţinerea examenelor pentru obţinerea gradelor didactice.

Trei profesori au reușit să obțină nota 10 la proba scrisă, dar și la celelalte probe ale examenului: două inspecții la clasă, portofoliu și calificativ, promovând examenul cu media maximă. Aceștia sunt: Ionuț Gabriel Frăsineanu- profesor de religie la LPS Slatina, Ileana Țuțuianu- logoped CJRAE și Ana Maria Zidaru- kinetoterapeut Centrul de Educație Incluzivă Balș.

Profesorul Frăsineanu a promovat Definitivatul cu media 10 (foto: Facebook)

La proba scrisă, doar 7 candidați au obținut note sun 5.00, iar în ceea ce privește nota de examen niciun candidat.

Contestaţiile se primesc în astăzi până la ora 20.00 şi mâine până la ora 14.00. Rezultatele finale se afişează  în data de 27 iulie.