VIDEO/GALERIE FOTO-5 victime din cele 6 ale accidentului de la Balş, transferate la Spitalul Slatina

5601

Cinci din cele 6 victime ale accidentului de la Balş au fost transferate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Un accident rutier în care sunt implicate două autoturisme s-a produs în această dimineață la ieșirea din Balș spre Craiova. În autoturisme se aflau 6 persoane, toate rănite după ce şoferul autoturismului Audi a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens.

“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un conducător auto ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. În prezent se circulă îngreunat. Traficul a fost blocat aproximativ 15 minute”, declară  Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cele şase persoane, aflate în autoturisme, toate de sex masculin , cu vârste între 26 şi 42 de ani, prezintă diverse traumatisme prin accident rutier. Cinci dintre acestea au fost transferate de la Spitalul Balş la Spitalul Judeţean Slatina, a şasea victimă rămânând internată la Balş.