GALERIE FOTO/ Cum arată un drum ”asfaltat” în comuna Schitu: „perfect pentru curse auto cu jaloane”

492

Deși cu garanție de 25 de ani, la nici un an de la realizare, în 2016, Drumul Comunal 93 s-a distrus în totalitate, înainte de finalizarea întregului tronson și recepție. De atunci, s-a tot degradat, concurând acum cu un drum agricol.

„Hal de drum ”asfaltat” în comuna Schitu, jud. Olt!!! Mai exact, este vorba despre drumul de legătură (D.C. 93) în lungime de 3 km. dintre satul Lisa şi Drumul Județean 546-A, ce face legătura a peste 1.000 de oameni cu restul lumii. În nov. 2014 a fost turnat un strat de asfalt de… 2 cm. direct peste pământ, fără o minimă pregătire profesională prealabilă a drumului cu pricina și… aici s-a oprit totul!!! Acum, drumul cu pricina este perfect… pentru curse auto cu jaloane, nicidecum pentru o circulație rutieră normală!!!”, attrage atenția un localnic, postând pe pagina de socializare numeroase fotografii care arată dezastrul. Iar alți localnici se întrec în postări cu imagini și mai grăitoare.

La un an de când Realitatea Oltului a abordat subiectul, drumul comunal 93 din Olt arată ca după bombardament. Ocupat cu o acuzație de evaziune fiscală, patronul firmei ce a realizat construcția se pare că a uitat de refacerea drumului, deși nici acum un an nu își asuma proasta calitate a lucrării, ci da vina pe trafic.

Deși cu o garanție de 25 de ani, drumul s-a distrus la nici un an. Degeaba primăria a somat constructorul să refacă tronsonul! Localnicii, din al căror buzunar a fost plătită asfaltarea, fac acum slalom printre gropi și se roagă să nu-și strice mașinile.

 Știrea Realitatea Oltului de acum un an:

INEDIT Distrus înainte de a fi recepționat. Constructorul a garantat lucrarea 25 de ani