UPDATE/VIDEO/Campionatele Europene de tenis de masă: junioarele Slatinei, calificate în semifinale

78

UPDATE. Echipa de junioare s-a calificat în semifinalele Campionatelor Europene de Tenis de Masă STAG 2018, Juniori! Andreea Dragoman, Tania Plăian, Andreea Hudușan, Luiza Popescu și Elena Oprea au învins echipa Serbiei cu scorul 3:2. Semifinala se va juca astăzi, la ora 17:20, cu echipa Rusiei.

????? Echipa de junioare s-a calificat în semifinalele Campionatelor Europene de Tenis de Masă STAG 2018, Juniori!Andreea Dragoman, Tania Plăian, Andreea Hudușan, Luiza Popescu și Elena Oprea au învins echipa Serbiei cu scorul 3:2. Semifinala se va juca astăzi, la ora 17:20, cu echipa Rusiei.Felicitări, fetelor! Felicitări, antrenorilor Petre Arnăutu și Felicia Coneschi. #TeamRomania #ServimPentruIstorie #EYC2018

Publiée par Federația Română de Tenis de Masă sur Mercredi 18 juillet 2018

 

ȘTIREA INIȚIALĂ.Antrenat de doi olteni, lotul feminin al României la Campionatele Europene de Tenis de Masă STAG 2018, Juniori, ce are în componență și două slătinence, joacă acum în sferturile de finală.

Astăzi, la Campionatele Europene de Tenis de Masă STAG 2018, Juniori, se dispută sferturile de finală și semifinalele probelor pe echipe. Echipa de junioare, antrenată de slătinenii Petre Arnăutu și Felicia Coneschi, din care fac parte și sportivele de la CSM și CSS Slatina, Ana Barbu și Andreea Hudușan, a întâlnit în sferturi Serbia.

2018 STAG European Youth Championships | Day 4 JGT ROU v SRB

? Campionatele Europene de Tenis de Masă STAG 2018, Juniori ?Junioare – sferturi de finală – ?? Romania vs ?? Serbia ? TVR HD & ETTU.tv#TeamRomania #EYC2018

Publiée par Federația Română de Tenis de Masă sur Mercredi 18 juillet 2018

Mâine, se vor desfășura cele 4 finale ale probelor pe echipe. Programul de transmisie în direct pe TVR HD este 11:10-15:20 și 19:30-21:30. ETTU.tv transmite toate meciurile de la mesele 1 și 2. Semifinalele se vor juca începând cu ora 17:20.

Aceasta este cea mai mare competiție europeană organizată în România după 59 de ani și pune emoții mari Slatinei, reprezentată de doi antrenori și două tenismene. Campionatele Europene sunt organizate în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca și participă cei mai buni tenismeni din aproximativ 50 de țări.