VIDEO/Trupul bărbatului înecat la Moșteni, găsit după 4 zile de căutări. 6 minori, ORFANI

235

Trupul neînsuflețit al bărbatului din Teslui căutat de 4 zile de scafandri ISU Olt a fost găsit astăzi, în aceeași zonă în care au fost găsite și hainele pe mal.

Misiunea de căutare a bărbatului înecat în râul Olt a continuat și astăzi. Scafandrii ISU Olt au intervenit cu o autospecială pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției, precum și o ambarcațiune cu motor. Trupul bărbatului a fost descoperit în apropierea hidrocentralei, în zona în care se presupunea că acesta s-a înecat.

Cazul a fost preluat de organele de poliție.

Bărbatul ce lucra ca văcar are o familie săracă, cu șase copii minori, ce rămân acum în grija concubinei. Autoritățile locale au anunțat că vor oferi sprijin financiar pentru înmormântare, însă se confruntă cu o problemă neașteptată: familia nu are cartea de identitate a bărbatului. Poliția investighează posibilitatea ca documentul să fi rămas la fostul angajator din alt județ unde bărbatul înecat a lucrat ca cioban.

Scafandrii ISU Olt, cu o autospecială pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției și o ambarcațiune cu motor, au continuat și astăzi misiunea de căutare a bărbatului înecat în râul Olt, la barajul Moșteni. În jurul orei 14.00, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit, în apropierea hidrocentralei, în zona în care se presupunea că acesta s-a înecat.

Publiée par ISU „Matei Basarab” Olt – www.isuolt.ro sur Mercredi 18 juillet 2018