Nou consilier județean

211

Tomel Băețică va fi noul consilier județean al Oltului. El va lua locul lui Mircea-Daniel Popescu, care a ales funcția de consilier local la Corabia.

Consiliul Județean Olt va avea un nou membru. Schimbarea vine în tabăra liberală, următorul pe lista candidaților la CJ a partidului fiind Tomel Băețică, inginer agronom în Izbiceni.

Noul consilier județean este consilier local la Izbiceni și a reprezentat surpriza listelor la alegerile parlamentare din 2016, figurând pe locul 8 pe lista PNL Olt la Camera Deputaților. Este absolvent al Liceului Militar Mihai Viteazul Alba-Iulia și absolvent al Facultății de Agronomie Craiova. Are 34 de ani și este vicepreședinte al Sindicatului Producătorilor Agricoli Olt.

Băețică îl înlocuiește pe Mircea-Daniel Popescu, venit în locul regretatului președinte liberal Costel Moisescu. Popescu a demisionat luni din funcția de consilier județean și a ales funcția de consilier local la Corabia, în locul lui Ștefan Pârlea, fost edil al urbei, exclus din PNL Olt pe motivul condamnării penale definitive la doi ani de închisoare cu suspendare.