VIDEO/Aleșii caracaleni, convocați în ședință extraordinară pentru a vota angajări la primărie

118

În cursul acestei dimineți, Consiliul Local Caracal  a fost convocat în ședință extraordinară, la inițiativa primarului municipiului Caracal, dr. Liviu Radu. Pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect, referitor la modificări în structura posturilor primăriei.

„Proiect de hotărâre referitor la transformarea și mutarea unor posturi prevăzute cu funcții publice vacante în ștatul de funcții al Primăriei municipiului Caracal și modificarea corespunzătoare a Anexei nr. 2 si Anexei nr. 3 la HCL nr. 103/2017 referitoare la aprobarea numărului maxim de posturi a Regulamentului de organizare și funcționare, a structurii organizatorice și ștatului de funcții ale Primăriei municipiului Caracal” este singurul proiect de pe ordinea de zi a ședinței CL Caracal supus aprobării aleșilor locali în această dimineață.

Proiectul prevede transformarea a 7 posturi declarate vacante de consilieri juridici, inspectori și consilieri în consilieri în structura Programe, strategii de dezvoltare, dar și transformarea a altor 3 posturi, dată fiind necesitatea asigurării resurselor umane în vederea elaborării și depunerii la finanțare și implementării proiectelor înscrise în Strategia de dezvoltare a municipiului Carcaal.

Administrașția caracaleană va depune la finanțare un portofoliu de 22 de proiecte cu finanțare externă nerambursabilă în cadrul POR și POCU, portofoliu aferent Strategiei de dezvoltare locală a zonei marginalizate, cu valoare totală de circa 33 milioane lei.

Primăria Caracal are 179 de posturi prevăzute în total, dintre care 67 sunt vacante.

VIDEO ședința CL:

Sedinta extraordinara – Consiliul Local Caracal – 17.07.2018

In cursul acestei dimineti a avut loc o sedinta extraordinara convocata la initiativa primarului municipiului Caracal,dr. Liviu Radu.Pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect de hotarare referitor la transformarea si mutarea unor posturi prevazute cu functii publice vacante in statul de functii al Primariei municipiului Caracal si modificarea corespunzatoare a Anexei nr. 2 si Anexei nr. 3 la HCL nr. 103/2017 referitoare la aprobarea numarului maxim de posturi a Regulamentului de organizare si functionare, a structurii organizatorice si statului de functii ale Primariei municipiului Caracal.

Publiée par Primaria Municipiul Caracal sur Mardi 17 juillet 2018