INCREDIBIL! Găsiți ascunși sub podeaua unui microbuz

70

Doi bărbați și o femeie au fost decoperiți ascunși sub podeaua unui microbuz, încercând să treacă granița la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota.

Cei trei găsiți ascunși în locul special amenajat sub podeaua microbuzului sunt cetăţeni Sri Lanka, cu vârste cuprinse între 27 şi 39 de ani. Persoanele în cauză aveau permise de şedere eliberate de autorităţile române.

Autoutilitara în care se aflau cele trei persoane era condusă de un român și de asememnea alt român se mai afla în autovehicul

Pe numele celor doi s-au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de migranţi, iar în cazul cetăţenilor din Sri Lanka, acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Se pare că românii au fost contactaţi, prin intermediul internetului, de cetăţenii Sri Lanka, pentru a-i ajuta să ajungă în Italia, serviciu pentru care au primit suma de 300 de euro fiecare.