A murit după ce s-a răsturnat cu un Porsche pe câmp. Polițiștii au găsit două sacoșe cu bani în mașina distrusă

896

Un tânăr de 30 de ani, din localitatea dâmboviţeană Valea Voievozilor, a murit după ce s-a răsturnat cu maşina pe un câmp de pe marginea DN 71 Târgovişte – Bucureşti.

Accidentul a avut loc, luni, în dreptul localităţii Mircea Vodă. Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc pe fondul vitezei foarte mari cu care circula.

Şoferul mort în accident, pe numele său Petrache Mihai Alexandru, deţine lanţul de pizzerii Maestro, împreună cu soţia. De asemenea, mai are în proprietate şi cofetăria Delice&Chocolate. Potrivit Poliţiei, acesta avea permisul suspendat până în luna septembrie, din cauza vitezei. Ancetatorii au găsit în maşina sa două sacoşe în care se aflau peste 37.000 de lire.  Se pare că tânărul era singur în maşina sa, marca Porsche.

Potrivit Poliţiei, s-a stabilit că accidentul s-a produs pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. Şoferul Petrache Mihai Alexandru a avut permisul suspendat pentru viteză excesivă în trecut.   De asemenea, în autoturism a fost descoperită o mare sumă de bani, în două sacose din plastic, lire în bancnote de 20 şi 50.  Se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, precum şi pentru stabilirea provenienţei banilor.