25 de copii din Olt, trimiși la mare GRATUIT de către o biserică din Caracal

797
O locație de patru stele le va asigura copiilor o vacanță la care nici măcar nu au îndrăznit să viseze

25 de copii din zona Caracal vor ajunge pentru prima dată să vadă și să atingă valurile mării. Tabăra le este oferită gratuit de către credincioși darnici, prin intermediul parohiei bisericii Spitalului Municipal Caracal.

Pentru al doilea an consecutiv,  preotul Doru Iagăru de la Biserica „Sfinţii Doctori fără de arginţi Cosma şi Damian” din curtea Spitalului Municipal Caracal trimite la mare copii care nu au posibilitatea de a vedea litoralul alături de familie. La fel ca și anul trecut, 25 de copii din zona Caracal vor vedea Marea Neagră, cu ajutorul unor oameni de bine, care s-au implicat financiar în proiectul bisericii.

Vacanța de vară perfectă, oferită gratuit, va dura patru zile, în perioada 6-9 septembrie, copiii mergând în stațiunea Eforie – Nord. “Locurile au fost acordate pe criterii sociale şi copiilor care nu au fost NICIODATĂ pe litoral.”, asigură preotul cunoscut pentru numeroase campanii menite să aducă bucurie mai ales pe chipurile copiilor suferinzi sau din familii cu venituri la limita subzistenței.