Recidivist reținut pentru relații sexuale cu propria nepoată minoră

132

Un pedofil din Vrancea a fost reținut la scurt timp după ce a ieșit din penitenciar pentru că a întreținut relații sexuale cu propria nepoată în vârstă de doar 12 ani. Bărbatul fusese eliberat condiționat după ce a stat în penitenciar mulți ani fiind condamnat la 12 ani de închisoare pentru că a violat o copilă de 6 ani.

Procurorii susțin că bărbatul de 43 de ani, din Țifești, județul Vrancea, a reușit să-și convingă nepoata să întrețină cu el relații sexuale și astfel va fi cercetat doar pentru acte sexuale cu un minor nu și pentru viol. Relația sexuală s-a petrecut zilele trecute într-o livadă din comună.

După audiere, suspectul a fost reţinut, iar magistraţii de la Judecătoria Panciu au dispus arestarea sa preventive pentru 30 de zile.

„S-a reţinut infracţiunea de act sexual cu un minor, în urma anchetei stabilindu-se că fapta a fost comisă în după amiaza zilei de 7 iulie. La audieri, bărbatul a recunoscut şi a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a declarat procurorul Paul Mihăilă din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.