FOTO/VIDEO Legume gratuite pentru încă 11 pensionari

124

Tombola Pensionarilor a adus bucurie pentru 11 pensionari care au primit legume gratuite de la legumicultorii de la care au cumpărat din piață.

Legumicultorii care fac parte din cooperativele înființate în Olt au decis, la inițiativa conducerii Asociației Tinerilor Fermieri, să ofere, în fiecare zi de luni, legume și fructe, la preț redus pentru pensionari. În plus, cumpărătorii au posibilitatea de a participa la o tombolă al cărei premiu constă în câteva kilograme de legume.

Ieri a avut loc cea de-a doua extragere la Tombola Pensionarilor. Dacă săptămâna trecută, peste 150 de kg de legume și pepeni au ajuns la 21 de vârstnici slătineni, ieri membrii celor 4 cooperative din județ care -și valorifică produsele în Piața Zahana – sectorul special amenajat pentru producători – au făcut o mică bucurie pentru 11 familii de pensionari, care au primit gratuit fiecare peste 8 kg de legume mixte.

foto: ATF Olt

Reamintim că pensionarii pot cumpăra legume și fructe lunea, din Piața Zahana, de la sectorul producătorilor, la prețuri reduse cu 10%.

Publiée par Florin Ciobanu sur Jeudi 12 juillet 2018