ȘOCANTE O femeie și-a ÎNJUNGHIAT șeful, în faţa colegilor, după ce a fost mustrată de acesta

691

Angajata unei companii din municipiul Orăştie şi-a înjunghiat şeful, în această după-amiază, la serviciu, pe fondul unor neînţelegeri pe care le-a avut cu acesta. Femeia fusese mustrată pentru neîndeplinirea sarcinilor de lucru. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Angajaţii unei fabrici din Orăştie au sunat la 112 şi au semnalat faptul că o colegă le-a înjunghiat şeful, cu care avusese o altercaţie. La faţa locului a sosit o ambulanţă dar şi un echipaj de poliţie.

„Poliţia municipiului Orăştie a fost sesizată că o angajată a unei societăţi economice, în vârstă de 49 de ani, în timp ce îşi desfăşura activitatea la locul de muncă. Cearta a avut loc pe fondul unor neînţelegeri cu privire la neîndeplinirea de către aceasta a unor sarcini de serviciu. Femeia l-a înjunghiat cu un cuţit pe şeful de secţie , un bărbat de 38 de ani”, a declarat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara..

Bărbatul a fost internat în spitalul din Orăştie şi se află sub supravegherea medicilor. Din primele date, acesta a suferit o plagă înjunghiată în zona hemitoracelui anterior stâng.