Cel mai mare festival rock din sudul României, ANULAT

205

Mâine ar fi trebuit să fie dat la Osica de Sus startul Festivalului național de muzică ”Rock Me”, pentru prima dată organizat în județul Olt. Dezinteresul participanților face ca festivalul să fie anulat, deși organizatorii anunță, oficial, drept cauză inundațiile din zonă.

Trei zile de festival, 15 trupe cunoscute ar fi trebuit să facă în perioada 13- 15 iulie ca în comuna olteană Osica de Sus să răsune chitarele. Fanii rockului erau invitați să petreacă în cadrul Festivalului național de muzică ”Rock Me”, pentru prima dată organizat în județul Olt. Însă socotelile organizatorilor nu s-au potrivit cu cele ale fanilor acestui gen muzical. Rock Me- Osica Fest 2018 ar fi însemnat nu numai muzică, ci și: terenuri de voleibal, artiști de circ cu acrobații și fire show-ri, jocuri distractive cu premii, focuri de tabară, dansuri de călușari pentru iubitorii de tradiții, pâine-n țest, puncte turistice precum Mănăstirea Brâncoveni pentru o pauză spirituală, liniștea și frumusețea naturii de pe valea Oltețului.

Însă ce se aștepta să fie cel mai mare festival rock din sudul țării a rămas doar pe hârtie. Rock Me- Osica Fest 2018 nu va mai avea loc. Cauza o reprezintă vânzarea foarte slabă a biletelor, foarte puțini împătimiți fiind dispuși să participe. Oficial, organizatorii anunță că vremea ar fi de vină, postând și fotografii cu locul inundat unde ar fi trebuit organizat festivalul, teren ce cu siguranță mâine va fi uscat.

„Din păcate, suntem nevoiți să anunțăm anularea evenimentului Rock Me-Osica Fest 2018, din perioada13-15 iulie 2018, din motive de forță majoră. Din păcate ploile din ultimele zile au ajuns să afecteze și zona Olteniei, inclusiv Osica de Sus și arealul unde ar trebui să se țină festivalul. Deoarece zona are nevoie de timp pentru a ajunge din nou în condițiile necesare organizării evenimentului, presupunând că nu va mai ploua în următoarea perioadă, Rock Me anunță anularea ediției din anul acesta pentru a starta în 2019 în condiții mai precoce din toate punctele de vedere.”, au anunțat organizatorii.

Pentru ediția 2019, se anunță schimbarea tacticii: vânzarea biletelor se va face atât pentru toata durata festivalului, ca acum, cât și pe zile, dar și la intrare.