FOTO/ Colaborare între echipajele de urgență americane de la Baza Nato și Spitalul Caracal

194

Americanii de la Baza Deveselu au bătut astăzi palma cu conducerea Spitalului Municipal Caracal în ceea ce privește o strânsă colaborare între unitatea medicală și serviciul de urgență al bazei.

Echipa de intervenție în situații de urgență (pompieri și asistență medicală) a Bazei NATO de la Deveselu a vizitat astăzi Spitalul Municipal Caracal. Scopul vizitei l-a constituit colaborarea echipelor de intervenție, fiind discutate eventualele măsuri pe care le pot duce la îndeplinire împreună. Soldații americani beneficiază de ambulanță proprie, dotată corespunzător cu aparatură și personal pregătit și au prezentat-o la spital pentru a testa procedurile în cazul transportării vreunui pacient.

„NSF Deveselu Fire and Emergency Services visited Spitalul Municipal Caracal, a local hospital in Caracal, to discuss scenarios where the local hospital and base can work in unison with one another. (NSF Deveselu incendii şi serviciile de urgenţă au vizitat Spitalul Municipal Caracal, , pentru a discuta scenarii în care spitalul local şi baza pot lucra la unison unul cu altul), au postat reprezentanții bazei pe pagina de socializare.