Doliu în Poliţia olteană! Şeful de post de la Oboga a murit electrocutat, la pescuit. Poliţistul avea 54 de ani

1676

Agentul şef principal Florea Şerbănoiu, şef de post la Oboga, a murit în această seară electrocutat. Tragicul accident a avut loc la o partidă de pescuit. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a lovit cu vârful undiţei cablurile de înaltă tensiune, formând un arc electric.

Accidentul a avut loc pe râul Olt, pe raza localităţii Criva, unde agentul şef principal se afla la pescuit, în momentul în care a încercat să arunce undiţa. Vârful acesteia a atins firele de înaltă tensiune formând un arc electric. Astfel, tensiunea preluată s-a scurs, prin intermediul undiţei, în corpul poliţistului.
„În ziua de 10.07.2018, ora 17.00, Șerbănoiu Florea, de 54 ani, agent șef principal de poliție, șef Post Poliție Oboga, în timp ce se afla la pescuit pe râul Olt, în dreptul localității Criva, s-a electrocutat (undița a făcut arc electric cu firele de înaltă tensiune), iar la ora 18.05, la Spitalul Slatina, a fost declarat decedat”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.
Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primire Urgenţă a spitalului slătinean. În ciurda eforturilor făcute de medici, poliţistul nu a mai putut fi salvat.
Agentul şef principal Florea Şerbănoiu, în vârstă de 54 de ani, era şef de post la Poliţia Oboga. El mai îndeplinise aceeaşi funcţie şi la Bobiceşti.
Bărbatul era căsătorit şi avea doi copii.