Rezultate Bac FINALE: Încă o medie 10 în Olt și încă 45 de PROMOVAȚI

277

S-au publicat rezultatele finale la examenul de Bacalaureat, prima sesiune. După contestații, numărul elevilor care au reușit să obțină media maximă este de 2, iar alți 45 de candidați au fost declarați admiși.

Un singur elev din județul Olt a reușit performanța de a obține media maximă la examenul de Bacalaureat, după primele rezultate publicate: Roxana Diana Căprița, absolventă a Colegiului Național AI Cuza Corabia. Adolescenta este fiica primarului din comuna Grojdibodu. După contestații, o altă elevă reușește să aibă media maximă: Ștefania Pițigoi, elevă a Liceului Teoretic Mihai Viteazul Caracal, absolventă tot a specializării matematică- informatică. În urma contestației, ea a reușit să transforme nota 9.95 obținută la chimie, în 10. Ștefania Pițigoi este olimpică la chimie.

Dacă inițial la nivelul judeţului Olt, din cei 2911 candidați care s-au înscris pentru a susține BAC-ul, 1.699 au reușit, după contestații, numărul candidaților care reușesc să obțină medii de admitere, peste 6.00, a ajuns la 1744.

Mai puteți citi:

Adolescenta cu 10 pe linie la BAC, fiica primarului din Grojdibodu. Tatăl: Ştiam capacitatea ei