INCREDIBIL Un paznic a MURIT strivit de poarta instituţiei

372

Un bărbat, paznic de la Biroul Vamal de Interior Arad, a muritcu puţin timp în urmă după ce poarta metalică de la intrarea în curtea sediului s-a prăbuşit peste el. Cadavrul acestuia a fost descoperit întâmplător de şoferi care treceau prin zonă. Ei sunt cei care au cerut ajutor la 112. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru viaţa paznicului.

Un echipaj de descarcerare al pompierilor a intervenit în această după-amiază  pentru a scoate cadavrul unui bărbat de sub poartă Vămii Arad, iar poliţiştii şi inspectorii de muncă fac cercetări la faţa locului.

Intervenţia pompierilor a avut loc la solicitarea unor şoiferi care, trecând prin zonă, au văzut poarta Vămii prăbuşită şi sub ea trupul unui bărbat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat că victima în vârstă de 50 ani şi era paznic.

„La momentul sosirii echipajului de descarcerare, victima era decedată. După semnele pe care le prezenta cadavrul, moartea s-a produs cu câteva ore înainte”, a declarat Pleşca.

Poliţiştii arădeni au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a murit bărbatul. Se presupune că poarta, care rulează pe o şină metalică, s-a părăbuşit în timp ce paznicul făcea manevre de închidere-deschidere.