Accident CUMPLIT: 4 oameni din aceeaşi familie au murit

570

Un accident cumplit a avut loc cu puţin timp în urmă. 4 persoane aflate au murit după ce şoferul a aţipit la volan iar autoturismul în care se aflau a ieşit de pe carosabil, s-a izbit de un cap de pod după care s-a răsturnat. Două dintre victime au murit pe loc, altele două la scurt timp după ce au ajuns la spital. Toate victimele făceau parte din aceeaşi familie.

Patru persoane au murit, duminică, într-un accident care s-a produs pe DN 76, la ieşirea din municipiul Beiuş spre localitatea Ştei, în judeţul Bihor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, Alina Dinu, în accident a fost implicat un singur autoturism.

„Apelul la 112 a anunţat un accident pe DN 76, la ieşirea din municipiul Beiuş spre Ştei. A fost implicat un singur autoturism. Datele pe care le am sunt că patru persoane sunt decedate”, a spus Dinu.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier. Din primele informaţii se pare că şoferul a aţipit la volan, a pierdut controlul  şi s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ după ce s-a izbit de un cap de pod. Cele patru persoane erau rudă. În accident au mai murit, pe lângă şoferul vinovat, soţşia acestuia, fiica şi ginerele.