BAC: Niciun promovat de la liceele tehnologice Izvoarele și Crâmpoia. Vezi liceele cu cele mai slabe rezultate

967

Două licee din Olt au reușit „performanța” de a nu avea în prima sesiune a Bacalaureatului din acest an nici măcar un absolvent promovat. Rezultate slabe înregistrează alte trei unități liceale oltene.

Cele mai slabe rezultate la prima sesiune a Bacalaureatului din acest an în Olt, rezultate înainte de contestații, le înregistrează două licee. La Liceul Tehnologic Izvoarele, din cei 5 absolvenți înscriși, 4 nu s-au prezentat, iar cel prezent a ratat „la mustață” promovarea, cu 0.27 de puncte. La Liceul Tehnologic Crâmpoia, din cei 8 înscriși s-au prezentat doar 3 și aceia fiind respinși.

Rezultate slabe, ce le clasează la coada clasamentului județean al unităților de învățământ au înregistrat și alte trei licee: Liceul Tehnologic Constantin Filipescu Caracal- 1 reulit, 1 respins, 1 neprezentat; Colegiul Agricol Dimitrie Petrescu Caracal- din 26 de candidați 17 prezenți și doar 2 promovați; Alexe Marin Slatina- 40 înscriși, 24 prezenți și doar 3 promovați.

În Olt, din cei 2911 candidați care s-au înscris pentru a susține BAC-ul, 1.699 au reușit, înainte de contestații, să obțină medii de admitere, peste 6.00. Un singur elev din județul Olt a reușit performanța de a obține media maximă: Roxana Diana Căprița, absolventă a Colegiului Național AI Cuza Corabia.