13 olimpici din Olt, recompensați cu tabără gratuită de către Mitropolia Olteniei

181

De ieri, 66 de olimpici din Oltenia, printre care 13 din Olt, au plecat în tabără, oferită gratuit de către Mitropolia Oltenia drept recompensă pentru rezultatele de excepție înregistrate în anul școlar abia încheiat.

Zeci de olimpici din Oltenia sunt recompensaţi în perioada 2- 5 iulie pentru rezultatele de excepţie obţinute în acest an şcolar printr-o tabără gratuită. Fericiții câștigători ai selecției sunt 14 elevi din Dolj și câte 13 din Olt, Gorj, Mehedinţi şi Vâlcea care petrec acum o vacanță de neuitat în Tabăra Sfântul Nicodim, la Tismana. Tabăra de excelenţă pentru elevii olimpici din Oltenia este organizată de Mitropolia Olteniei în colaborare cu Fundația „Cuvântul care zidește”.

În tabăra „S.I.R.-SCIENCE-INTELLIGENCE-RESEARCH”, ediția a IV-a, participanții au fost selectați pe baza rezultatelor la olimpiadele internaționale, naționale, județene sau cocnursurile școlare. Din Olt, sunt elevi de la: Colegiul Vocațional Slatina, Liceul Ștefan Diaconescu Potcoava, Colegiul Minulescu Slatina, Colegiul Greceanu Slatina, Școala Eugen Ionescu Slatina, CN Ioniță Asan Caracal, Liceul Petre Pandrea Balș și Școala Gârcov.

Elevii vor avea parte de activităţi cultural- educative şi de dezvoltare personală, jocuri interactive de cunoaştere şi comunicare şi drumeţii. Lista elevilor selectaţi este publicată pe site-ul fundaţiei.