CSM Slatina merge mai departe în Cupa României

104

CSM Slatina a câştigat greu întâlnirea cu Vediţa Coloneşti,. în finalşa judeţeană a Cupei României. La finalul celor 90 de minute, tabela de marcaj arăta 4-3, după un meci frumos, cu goluri multe şi răsturnări de situaţii.

Meciul a început timid, ambele echipe încercând să-şi studieze adversara. Fazele de  de gol au fost rare în primul sfert de oră. Prima ocazie concretizată a aparţinut echipei din Coloneşti, care a reuşit să deschidă scorul la finalul unei acţiuni ce l-a avut în prim-plan pe Robert Stancu. Nu au trecut nici 10 minute de la deschiderea scorului şi se consemnează revenirea la egalitate, fotbaliştii slătineni reuşind să înscrie prin Andronache, în min 24. Acesta a reluat cu capul după o centrare a lui Beldea. Înainte de a intra la vestiare, cele două echipe mai reuşesc să-şi treacă în cont câte un gol, la pauză scorul fiind 2-2.

Repriza a doua a fost asemănătoare primeia. Singurul aspect interesant fiind reuşitele lui Mihaiu care a făcut diferenţa pe teren şi a adus, astfel, victoria echipei slătinene cu 4-3.

Au evoluat:

Pentru Vediţa Coloneşti- Vlăsceanu, Dănuț Popa, Delcea, Cincă, Aria, Robert Stancu, Costinel Tănase, Ciucă, Șerban, Golban, Alin Păun.

Pentru CSM Slatina-Priseceanu, Beldea, Preda, Mateiași, Constantin Radu, Bîră, Turcin, Bărbuți, Andronache, Trușcă. Bogdan Mitrache. Au mai jucat: Mihaiu, Marcu, Lăzărescu, Chirea.

La finalul întâlnirii, jucătorii au fost premiaţi de către secretarul general adjunct al Federaţiei Române de Fotbal, Gabriel Bodescu.