Bălșeanca Elisa Popovici a impresionat jurații de la Next Star

1985

La doar 9 ani, Elisa Popovici, din Balș, a impresionat juriul de la Next Star, care i-a răsplătit prestația cu trei steluțe verzi. Ea se luptă acum pentru Premiul de Popularitate, iar oltenii o pot ajuta să devină câștigătoare apreciind momentul Elisei și distribuind prestația sa  din concurs.

Avându-l alături pe maestrul Ștefan Marinache, unul dintre cei mai mari violoniști din țară, Elisa Popovici, din Balș, a venit sâmbătă seara în fața juraților Next Star cu doina „Arză-te focul, război!”, interpretarea de excepție fiind răsplătită cu trei steluțe verzi. Tehnica vocală a Elisei a impresionat îndeosebi pe Dorian, care a fost la un pas de a-i oferi Golden Star.

La vârsta sa, Elisa se poate lăuda cu o voce de excepție, apreciată de mari specialiști în folclor, șlefuită de profesorul Victorița Cică. Ea este câștigătoarea a mai multor festivaluri naționale și internaționale de folclor, membră a Grupului Vocal Mlădițele Oltului, pregătit de prof. Cică, dar și a Ansamblului Poarta Olteniei.

Elisa poate fi votată de către public pentru Premiul de Popularitate.

Prestația Elisei: