Șofer rebel, oprit și tras pe dreapta cu focuri de armă

203

Bărbat oprit cu focuri de armă în comuna Soveja, județul Vrancea. Bărbatul aflat la volanul unui autovehicul a fost implicat, vineri, într-un eveniment rutier pe raza comunei Soveja, soldat cu pagube materiale.

Polițiștii au fost nevoiți să îl oprească folosind focuri de armă de către poliţişti, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Vrancea.

Potrivit sursei citate, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor, drept urmare aceştia au urmărit autovehiculul şi au făcut uz de armă pe raza comunei Câmpuri, în afara satului Gura Văii, pe un drum forestier, unde autovehiculul s-a răsturnat în pârâul Mirioara.

„Din primele date, bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost rănit uşor în urma producerii evenimentului rutier. Poliţiştii i-au acordat primul ajutor şi l-au transportat la spitalul Panciu. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, precizează reprezentanţii IJP Vrancea.

Un copil de trei luni a fost rănit, miercuri, de un autocamion care a intrat într-o casă din localitatea Corunca, vehiculul fiind scăpat de sub control după ce a fost lovit de un autoturism al cărui şofer nu a acordat prioritate de trecere.