Responsabilul pentru campania online a PSD-ului referitoare la Simona Halep a cerut azil politic în Israel

90

George Harabagiu, omul despre care Victor Ponta a spus că a fost responsabilul pentru campania online a PSD-ului referitoare la Simona Halep – care a scandalizat o țară întreagă – ar fi cerut azil politic în Israel.

Acesta a anunțat pe Facebook că este dispus să renunțe la cetățenia română, deoarece îi este frică de ”statul paralel”.

”Mi-e frică de România lui Iohannis. Mi-e frică de un Președinte (care a folosit Statul Paralel – ca sa scape de dosarele penale care il vizau)! Mi-e frică de reprezentanți ai justiției romanești care l-au condamnat pe Dragnea, luînd în derîdere deciziile CCR! (…)

Mi-e frică pe o țară în care deciziile CCR sunt luate “ la mișto“ de șeful statului.. Ei bine, eu am terminat de citit.. legislația internațională (în ceea ce privește azilul politic). Am fost crescut într- o familie în care se “contopeau“ principiile mistice a două religii: cea mozaică cu cea ortodoxă!

Respect atmosfera Paștelui Creștin dar și simbolismul Hannuka. Sunt și voi rămîne un creștin practicant! Dar DE FRICA STATULUI PARALEL (și a celor infiltrați de acesta la cel mai înalt nivel al statului român), am solicitat Ambasadei Israelului în Romania, AZIL POLITIC! Sunt dispus să RENUNȚ la cetățenia română, pentru ca în această țară SECURITATEA face legile! Și spun toate astea, deși nu îmi este (deloc !!!) ușor să recunosc: PREFER SĂ ÎMI FIE FRICĂ, DECÎT SĂ IMI FIE RUȘINE!” – a scris pe Facebook George Harabagiu.