Doi caracaleni, arestați pentru trafic și consum de droguri

243

O percheziție realizată marți de polițiștii olteni, în urma căreia au fost audiate 7 persoane, s-a soldat ieri cu arestarea preventivă a doi tineri din Caracal, acuzați de trafic și consum de droguri.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Olt au depistat doi bărbați bănuiți că ar fi comercializat 2 kilograme de droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.  Marți, la locuința unuia dintre ei polițiștii au efectuat percheziții, fiind puse în executare 7 mandate de aducere.

„Din anchetă au rezultat indicii că două persoane, cu vârstele de 26 și 29 de ani, ambele din județul Olt, începând cu anul 2017, ar fi comercializat aproximativ 2 kilograme de droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, pe raza județului Olt.  La data de 27 iunie a.c., pe numele celor în cauză au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, aceștia fiind cercetați pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive”, arată IPJ Olt.