PNL Olt, tot mai „subțire”. Încă un primar dat AFARĂ!

389

Rămași fără senatorul Siminica Mirea, care și-a anunțat ieri trecerea în echipa social-democrată, dar și fără doi edili, liberalii olteni renunță de bunăvoie la încă un primar. Anunțul public va fi făcut astăzi.

https://realitateaoltului.ro/2018/06/25/lovitura-sub-centura-pentru-pnl-senatorul-liberal-de-olt-siminica-mirea-a-trecut-la-psd/

Tot mai subțire este echipa liberalilor olteni, oameni de valoare fiind fie dați la o parte, fie siliți să plece de bunăvoie din partid, pe fondul unor tensiuni și neînțelegeri cu conducerea. După ce Savu Ungureanu și Liviu Anuța, edili ai comunelor Slătioara și Voineasa, au fost dați afară din partid pe motiv că fraternizează cu Opoziția, a venit rândul unui alt edil: Ionel Mirea, primar al comunei Crâmpoia, soțul senatorului PNL de Olt Siminica Mirea, de astăzi senator PSD. Surse din partid dau ca sigură înlăturarea edilului din Crâmpoia din echipa liberală, anunțul urmând a fi făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Încet- încet, echipa Știrbu- Voiculescu scapă de oamenii care au tras pentru partid. Și, cel mai important, oameni care nu pleacă singuri, ci cu echipe întregi de membri.

https://realitateaoltului.ro/2018/06/15/pnl-olt-ramane-fara-doi-primari-i-a-exclus-dupa-participarea-la-mitingul-psd/