Bărbat din Potcoava, prins în trafic cu 1 TONĂ de carne- carcase vaci și oi

567

“Captură” impresionantă în toiul nopții pentru polițiștii olteni. Aceștia au depistat în Potcoava un bărbat ce transporta nu mai puțin de 952 kg carcase de bovine și 40 kg carcase ovine, fără a deține documente de proveniență.

Noaptea trecută, începând cu orele 03.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiști din cadrul Polițiilor orașelor Scornicești și Potcoava au efectuat o acțiune pe raza orașului Potcoava pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilicite săvârșite în domeniul comercializării ilegale de carne și produse din carne. Iar acțiunea s-a soldat și cu o “captură” importantă, fiind stopat un transport ilicit de carne ce luase drumul Capitalei.

“În cadrul acțiunii, pe raza orașului Potcoava, a fost depistat un  bărbat, în vârstă de 41 de ani, din orașul Potcoava, în timp ce transporta cu o autoutilitară, 952 kg carcase de bovine și 40 kg carcase ovine, fără a deține documente de proveniență, cu scopul de a le comercializa pe raza municipiului București. Având în vedere aspectele constatate, persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu  amendă în valoare  de 5.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.12/1990”, arată IPJ Olt.

Carnea a fost confiscată și predată unei unități specializată în vederea distrugerii.