Astă-seară începe programul lunar de spălări ale rețelelor de apă

81

Atenție, slătineni! Din această seară  și până vineri dimineață, în funcție de zona de intervenție, noaptea apa de la robinet va fi tulbure și cu presiune scăzută. CAO anunță spălări ale rețelelor în Slatina și Slătioara.

În perioada 25- 28 iunie, Compania de Apă Olt va efectua spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă în municipiul Slatina și în comuna Slătioara. „Scopul acestor spălări este de a îmbunătăți calitatea apei furnizate. Pe parcursul desfășurării lucrărilor și o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidităţii apei şi fluctuații de presiune. Nu se oprește furnizarea apei potabile. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.”, anunță reprezentanții companiei.
Programul lucrărilor este următorul:
– 25 iunie- spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă din partea de jos a municipiului Slatina, de la ora 21.30 până a doua zi la ora 5.30.
– 26, 27 și 28 iunie – spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă din partea de sus a municipiului Slatina și în comuna Slătioara, de la ora 21.30 până a doua zi la ora 5.30.