Paul Stănescu, declarație ȘOC:,, Vine o vreme, dacă eşti conştient şi normal la cap, când trebuie să te dai la o parte”

351

Vicepreședintele PSD Paul Stănescu, liderul organizației județene a social-democraților, a făcut astăzi, la Slatina, mai multe declarații politice. El a vorbit despre echilibru în deciziile ce vizează partidul și de retrageri.

Prezent la Conferința județeană de alegeri a tinerilor sociali-democrați din județ, liderul PSD Olt a făcut o declarație șoc. Potrivit acestuia, în politică ,, vine o vreme, dacă eşti conştient şi normal la cap, când trebuie să te dai la o parte.. Vicepreședintele partidului și mâna dreaptă  a președintelui Liviu Dragnea, în partid dar și în Guvern, nu a făcut referire la o posibilă retragere a acestuia din fruntea PSD după decizia instanței pronunțată ieri, ci la propriul viitor în politica olteană. Paul Stănescu a anunțat că se va retrage de la conducerea PSD Olt și-l va propune pentru această funcție pe cel care îndeplinește funcția de președinte executiv- Marius Oprescu.

„Astăzi fac public un lucru: nu că mă bate gândul, sigur mă voi retrage de la preşedinţia organizaţiei Olt şi am să-l propun colegilor mei pe Marius Oprescu să preia frâiele organizaţiei PSD Olt. Vine o vreme când, dacă eşti conştient şi normal la cap,  trebuie să te dai la o parte pentru că fizic lucrurile vin de la sine”, a susținut vicepreședintele partidului.

Paul Stănescu nu a făcut niciun fel de referire la momentul când ar urma să aibă loc predarea de ștafetă între cei doi lideri ai organizației județene.Politicianu nu a spus nic dacă va renunța atunci și la funcția deținută la nivel central. Vă reamintim că acesta este vicepreședinte al PSD pentru regiunea Oltenia.

El conduce PSD Olt din anul 2010, perioadă în care a obţinut şi două mandate de preşedinte al CJ Olt-2008 şi 2012. În 2016 a fost ales senator, iar un an mai târyiu a devenit vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale.