Alte posturi de șefi scoase la concurs de Poliția Olt

188

Adjunct șef poliție municipiu la Poliția Caracal și șef birou Biroul Combaterea Infracțiunilor Contra Patrimoniului și Grupări Infracționale sunt posturile pe care le-a scos la concurs IPJ Olt.

După finalizarea concursurilor pentru șefia Poliție Rutiere și Poliției Slatina, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a scos la concurs șefia a 14 posturi de poliție din mediul rural  (DETALII: https://realitateaoltului.ro/2018/06/20/politia-olt-cauta-14-sefi-de-post-in-mediul-rural/ ), dar și alte două posturi de șefi importante.

Concursul pentru ocuparea  funcţiei de adjunct şef poliție municipiu III, Poliția Municipiului Caracal, cu personal recrutat din sursă internă, va avea loc la sediul IPJ Olt la data de 24 iulie şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. Înscrierile se fac până pe data de 29 iunie, iar evaluarea psihologică a candidaţilor se va desfăşura la Centrul de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne – Bucureşti, la o dată ce se va comunica ulterior.

Cel de-al doilea post scos la concurs este de șef birou Biroul Combaterea Infracțiunilor Contra Patrimoniului și Grupări Infracționale, cu recrutare din sursă internă (ofiţeri de poliţie). Concursul/examenul  va avea loc la sediul IPJ Olt pe 18 iulie şi va consta tot în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. Înscrierile se fac până la data de 29 iunie.