Premierul Viorica Dăncilă s-a anunțat în Olt dar… nu mai vine

514

Mult așteptata participare a premierului Viorica Dăncilă la Sărbătoarea iei de la Cezieni a fost contramandată la doar câteva ore după ce a fost confirmată oficial. Șeful Guvernului se pare că are treabă peste hotare. Evenimentul cuprins în calendarul manifestărilor dedicate Centenarului va fi onorat, în cursul zilei de sâmbătă, 23 iunie, de vicepremierul Paul Stănescu.

Vicepremierul Paul Stănescu va reprezenta Guvernul Dăncilă la manifestările programate a se desfășura sâmbătă și duminică în județul Olt. Sâmbătă, demnitarul îl va însoți pe ministrul Agriculturii Petre Daea la acțiunea ,,Alege oaia,, menită să stimuleze consumul de carne de ovine. Programul va începe dis de dimineață cu două vizite în cele mai importante piețe din Slatina, pentru ca, mai apoi, începând cu ora 10,00 să participe la acțiunile organizate pe Esplanadă. Aici, potrivit unui draft de program, va fi organizată o exploziție de ovine, la care participă crescători de oi din Olt și județele limitrofe, dar și un târg al produselor tradiționale și a preparatelor din carne de oaie.

Vicepremierul Paul Stănescu și ministrul Agriculturii, dar și colegul său de la Cultură și alți demnitari se vor deplasa la Cezieni unde vor lua parte la un interesant simpozion închinat iei.