Activitățile din Școala Altfel intră în competiție

158

10 activități desfășurate de către unitățile de învățământ din Olt în cadrul programului Școala Altfel vor intra în competiție națională. Selecția va fi realizată de IȘJ Olt, iar de mâine vor putea fi votate pe platforma special realizată de Ministerul Educației.

Cele mai interesante activități desfășurate de către elevii și cadrele didactice din toată țara în Săptămâna Școala Altfel vor intra în competiție națională. Programul Național are o durată de 5 zile consecutive și este organizat în timpul anului școlar pe baza planificării decise de către fiecare unitate de învățământ. Iar în această perioadă, cadrele didactice și elevii se întrec în a organiza cele mai frumoase activități cu care acum au șansa de a câștiga competiția națională. IȘJ Olt va selecta 10 activități realizate de școlile din județ, câte una pentru fiecare din domeniile educative: cultural, artistic, tehnic, științific, sportiv, cetățenie democratică și responsabilitate socială, educație pentru sănăatte și stil de viață sănătos, educație ecologică și protecția mediului, abilități de viață (inclusiv educație rutieră, reacții corecte în caz de cutremur/incendii), consiliere și orientare.

Activitățile vor fi postate pe platforma de votare deschisă de către Ministerul Educației- www.scaltfel.eu.ro, începând de mâine și până pe 24 iunie putând fi votată cea mai interesantă activitate. Platforma va accepta un singur vot pentru fiecare domeniu de pe același cont de e-mail.