Accident rutier la Cezieni, cu 2 victime: soț și soție

165
foto: arhivă

Doi soți din Caracal au ajuns la spital în urma unui accident rutier în care a fost implicat autoturismul cu care se deplasau pe raza localității Cezieni.

Pompierii SMURD Caracal au intervenit la un accident rutier,  pe drumul județean 641, în localitatea Cezieni, în care au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. În urma impactului, două persoane au fost rănite.

„Paramedicii au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical,  pentru cele două victime,  ambele fiind transportate la C.P.U. Caracal. Șoferul unuia dintre autoturisme,  în vârstă de 71,  din Caracal,  prezenta traumatism de antebraț stâng, plagă de aproximativ 2-3 cm și hematom la cap. Pasagera din dreapta -față a aceluiași autoturism,  în vârstă de 66 ani, din Caracal, prezenta atac de panică, fără urme de traumă”, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Vinovat se pare că este șoferul celuilalt autoturism, care nu s-a asigurat atunci când a pătruns de pe drumul comunal pe cel județean.