Slătinean reținut pentru furtul a două autoturisme și conducere fără permis

296

Un tânăr din Slatina, în vârstă de 30 de ani, a fost reținut ieri pentru 24 de ore și urmează ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Slatina, cu propunerea de arestare preventivă, sub acuzația de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bănuit că ar fi furat două autoturisme de pe raza Slatinei și prins la volan fără a poseda permis de conducere, un slătinean a fost reținut ieri de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina – Biroul Investigații Criminale pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ʺÎn fapt, acesta este bănuit că, în zilele de 29 aprilie a.c și 06 iunie a.c., ar fi sustras două autoturisme de pe raza municipiului Slatina, acestea fiind găsite ulterior și restituite proprietarilor. De asemenea, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.ʺ, arată IPJ Olt.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, din structura Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Slatina, cu propunerea de arestare preventivă.