Primăria Caracal a pornit ofensiva împotriva țânțarilor și căpușelor

74

Cu avionul și de la sol, de azi-noapte Primăria Caracal a pornit campania de eradicare a țânțarilor și căpușelor în toate spațiile cu vegetație din municipiu. Etapa a doua de dezinsecție se va desfășura în august.

ʺTunurileʺ cu substanțe de combatere a insectelor ʺatacăʺ începând cu noaptea trecută ʺinamiciiʺ din spațiile verzi din Caracal, campania de dezinsecție fiind demarată cu Parcul Constantin Poroineanu.
ʺAcțiunea de dezinsecție are ca scop combaterea insectelor dăunatoare și generatoare de disconfort la nivelul municipiului și se desfășoară respectând normele sanitare.  Substanțele folosite la dezinsecție nu sunt dăunătoare oamenilor și animalelor și vor fi aplicate în zonele cu vegetație abundentă, parc și alte zone verzi ale municipiului. Anul acesta dezinsecția se execută în două etape. Pulverizarea se va face atat din avion cât și de la sol.ʺ, a anunțat viceprimarul Octavian Stănescu.
Valoarea totală a contractului pentru aceste servicii în anul 2018 este de 122.570 lei cu TVA.

Din această noapte va începe dezinsecţia în Parcul Municipal Constantin Poroineanu şi în toate spaţiile verzi din oraş. Acțiunea de dezinsecție are ca scop combaterea insectelor dăunatoare și generatoare de disconfort la nivelul municipiului și se desfășoară respectând normele sanitare. Substanțele folosite la dezinsecție nu sunt dăunătoare oamenilor și animalelor și vor fi aplicate în zonele cu vegetație abundentă, parc și alte zone verzi ale municipiului. Anul acesta dezinsecția se execută în două etape.Pulverizarea se va face atat din avion cât și de la sol. Valoarea totală a contractului pentru aceste servicii în anul 2018 este de 122.570 lei cu TVA.#iLoveCaracal

Publiée par Octavian Stanescu sur mardi 12 juin 2018