Nu mai vor Slatina o ʺVenețieʺ! Echipajele CAO, pregătite să intervină

118

Atenționarea de Cod Galben de ploi torențiale a alertat Compania de Apă Olt care, pentru a evita ca străzile Slatinei să fie inundate, asigură permanența și a suplimentat numărul de echipe de intervenție și de mijloace de transport.

Oltul a intrat sub Cod Galben de ploi torențiale până vineri, iar pentru a evita ca străzile Slatinei să fie inundate, Compania de Apă Olt a luat măsuri de intervenție promptă.

ʺAvând în vedere atenționarea meteorologică de Cod Galben pentru perioada 13-15 iunie 2018, privind ploi torențiale, vijelii, căderi de grindină, cantitățile de apă depășind 25l/mp și pe arii restrânse 60-80 l/mp, Compania de Apă a luat toate măsurile care se impun. Rețelele principale de canalizare, în special cele din zonele unde se acumulează apă, au fost verificate și autocurățitorul de canal este pregătit pentru intervenții. Se asigură permanența și a fost suplimentat numărul de echipe de intervenție și de mijloace de transport.ʺ, a anunțat compania.
Mai mult, dispeceratul este în permanent contact cu primarii din localitățile din aria de operare pentru asigurarea unei intervenții prompte în cazul unor avarii la rețelele de apă și canal. Iar cetățenii au la dispoziție, pentru orice situație de urgență apărută, numărul de telefon de la Dispecerat- 0249.423.419.