Accident feroviar teribil la Brastavățu. Izbiți și târâți 50 de metri pe calea ferată

15515

 Un bărbat de 40 de ani din Corabia nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, a fost accidentat de un automotor şi târât aproximativ 50 metri.

În autoturism se mai aflau două femei cu vârstele de 40 şi 46 de ani.

Pompierii Gărzii Vișina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit de urgență.
În momentul sosirii echipajelor, șoferul autoturismului, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit blocat în autoturism, conștient. Cele două femei care se aflau în autoturism au fost găsite în afara acestuia, conștiente.
Pompierii au deblocat ușa autoturismului și au extras șoferul, acesta fiind preluat de echipajele medicale.
Toate cele trei victime au fost transportate la CPU Caracal, conștiente.
Șoferul prezenta traumatism cranio-cerebral, volet costal și plăgi la nivelul feței. Pasagera aflată pe scaunul din dreapta-față, în vârstă de 46 de ani, din comuna Brastavățu, prezenta plagă la cap, în zona frontală și dureri toracice. Cea de-a treia victimă, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Vișina, pasageră pe bancheta din spate, prezenta dureri la coloana vertebrală și exortații la nivelul membrelor inferioare.
Șoferul autoturismului urmează să fie transferat la UPU Craiova.
În tren se aflau nouă pasageri, niciunul nu a necesitat îngrijiri medicale. Trenul încă nu a plecat. Este la fața locului și un buldoexcavator și încearcă să scoată mașina de pe șinele de cale ferată.