Continuă lucările de înfrumusețare a Slatinei

86

În plin proces de înfrumusețare, Slatina este cuprinsă de numeroase lucrări de reamenajare peisagistică, de modernizări și reabilitări scuaruri, spații verzi, părculețe, borduri și altele. Societatea primăriei care se ocupă de spațiile verzi anunță o nouă finalizare de lucrări.

Dezvoltare Urbană Slatina a finalizat o nouă misiune: aceea de a reda zonei Crișan- Cireașov un aspect modern, prin reamenajarea scuarurilor. „Primăria municipiului Slatina anunță finalizarea lucrărilor de reamenajare a scuarului amplasat pe strada Crișan, zona dintre străzile Primăverii și Cireașov. Lucrările au fost efectuate de SC Dezvoltare Urbană SRL Slatina, înființată sub autoritatea Primăriei Slatina și a Consiliului Local Slatina anul trecut și au fost efectuate în regie proprie de firma menționată.”, anunță administrația municipală.

Pe zona respectivă au fost plantați puieți de arțar și pus gazon, schimbate bordurile și amplasat un sistem de irigații pe toată lungimea scuarului.

„În urma acestor lucrări, aspectul întregii zone a devenit acum unul civilizat și modern, care contribuie astfel la înfrumusețarea imaginii orașului. Alte zone de pe raza municipiului se află în această perioadă în diverse stadii de reamenajare”, se laudă municipalitatea.

Mai puteți citi:

Slatina, în plin proces de înfrumusețare