Cel mai mare festival rock din sudul României SE VA ȚINE în comuna olteană Osica de Sus. NU a fost anulat

494

„Osica Fest 2018” NU a fost anulat. Organizatorii infirmă zvonurile: Festivalul  de rock se va ţine la Osica de Sus, iar fanii rockului sunt așteptați în comuna olteană în iulie. Cel mai mare festival rock din sudul României va marca Osica de Sus pe harta ”Rock Me”.

Trei zile de festival, 14 trupe cunoscute vor face ca în comuna olteană Osica de Sus să răsune chitarele. Fanii rockului sunt invitați să petreacă în cadrul Festivalului național de muzică ”Rock Me”, pentru prima dată organizat în județul Olt. Organizatorul festivalului a infirmat printr-un comunicat zvonurile apărute cum că evenimentul ar fi fost anulat.

„Organizatorul FESTIVALIA doreşte să anunţe că cel mai mare festival rock din sudul României ARE LOC, SE ŢINE, E VALABIL. Vă mulţumim tuturor celor care ne susţineţi pur şi simplu pentru că sunteţi de părere că rockul merită, că regiunea în care rar până acum s-a întâmplat ceva deosebit merită; tuturor celor care de mult aşteaptă şi acum se bucură sincer că şi în Oltenia are loc un astfel de eveniment şi că măcar un punct pe harta ţării va fi mai luminos, în această zonă.”, a transmis echipa FESTIVALIA.

Ediția din anul 2018 debutează vineri, 13 iulie, cu trupe binecunoscute precum Vița de Vie și OCS (Omul cu Șobolani) și timp de trei zile vor încânta și energiza publicul prin puterea și armonia muzicii lor împreună cu alte doisprezece formații notorii în țară și peste hotare. În sprijinul festivalului vin Ministerul Culturii și primăria comunei Osica de Sus care vor deschide festivalul vineri, 13 iulie, începând cu orele 14:00.

Rock Me-Osica Fest 2018

Festivalul de muzica “Rock Me“ marcheaza Osica de Sus pe harta Romaniei!Aflat la prima sa editie, festivalul national de muzica ”Rock Me” incepe sa isi deruleze povestea, in fiecare an, pentru toti fanii rockului: muzica poate transforma lumea pentru ca muzica poate transforma oamenii, ducandu-ne pe toti dincolo de preconceptii, bariere sociale, culturale sau geografice. Editia din anul 2018 debuteaza vineri, 13 iulie cu trupe binecunoscute precum Vita de Vie si OCS (Omul cu Sobolani) si timp de trei zile vor incanta si energiza publicul prin puterea si armonia muzicii lor impreuna cu alte doisprezece formatii notorii in tara si peste hotare. In sprijinul festivalului vin Misnisterul Culturii si primaria comunei Osica de Sus care vor deschide festivalul vineri, 13 iulie, incepand cu orele 14:00.

Publiée par Rock Me sur vendredi 2 février 2018