Jandarmi acuzați că au bătut crunt un bărbat! ”Unul stătea cu piciorul pe capul meu și altul mă lovea repetat cu bastonul”

81

Un bărbat în vârstă de 34 de ani susține că a fost bătut crunt de jandarmi în Botoșani după ce a fost luat de ei de la o shaormerie, fiind chemați acolo de vânzătoarea de la fast food.

Bărbatul a recunoscut că a avut o altercație verbală cu vânzătoarea, care a chemat jandarmii și aceștia l-au dus la secție.

„Duminică la orele 16:30, eram la o shaormerie în Botoșani și îi spuneam vânzătoarei că nu are dreptul sa nu mă servească. La care ea a sunat la jandarmerie. Au venit, m-au încătușat și m-au băgat în dubă. În drum spre secție unul stătea cu piciorul pe capul meu și altul mă lovea repetat cu bastonul. În mașină am fost bătut și la secție amendat cu 500 de lei după care am luat maxi taxi spre casă”,

Bărbatul a depus o plângere la Poliție și așteaptă eliberarea certificatului medico-legal care să confirme agresiunea și spune că este decis să-i acționeze în judecată pe cei care l-au agresat.