Cei mai buni elevi ai școlilor slătinene, trimiși de primărie la Disneyland. 1.144 de copii, înscriși la „Disney Cup” 

197

Nu mai puțin de 1144 de elevi din clasele V-VII din unitățile de învățământ din Slatina intră joi în competiție, cei mai buni fiind recompensați de către primărie cu  excursie la Disneyland – Paris (Franța).

Primăria municipiului Slatina va organiza joi, 7 iunie, ora 12.30, ediția a XII-a a concursului ”DISNEY CUP”, competiție la care participă copii din clasele V-VII din unitățile de învățământ din Slatina.

„Concursul, prevăzut în Programul de proiecte și manifestări cultural-sportive pe anul 2018 al Primăriei Slatina, va consta în susținerea unui test cu 40 de întrebări tip grilă din aria curriculară a fiecărui ciclu gimnazial anterior menționat și va avea o durată de 20 de minute. Întrebările vor fi elaborate de către Inspectoratul Școlar Județean Olt. Unitățile școlare unde se va derula concursul vor asigura săli de clasă și personal pentru buna desfășurare a competiției. Anunțarea câștigătorilor va fi făcută în termen de 15 zile de la derularea concursului atât pe pagina de Facebook a Primăriei Slatina (https://www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiSlatina), dar și în mass-media. La ediția din acest an s-au înscris un număr de 1.144 elevi din clasele V-VII din Slatina. „, anunță Mugurel Manea, purtătorul de cuvânt al administrației municipale.

Câte trei elevi câștigători de la fiecare unitate de învățământ, pe fiecare ciclu gimnazial participant la concurs vor fi răsplătiți cu o excursie la Disneyland – Paris (Franța) în timpul vacanței de vară. Cheltuielile prevăzute de excursia la Disneyland – Paris (transport, cazare, masă, vizite obiective turistice, tur oraș, asigurare sănătate) vor fi asigurate de la bugetul local, suma alocată în acest an fiind de 225.000 lei.