VIDEO/FOTO Bărbat îngropat de viu la Bobiceşti. Vezi ce s-a întâmplat cu el

1804

Un bărbat de 42 de ani din Bobicești a fost îngropat de viu. Omul lucra la extinderea sistemului de canalizare a localităţii când un mal de pământ s-a surpat peste el. Colegii bărbatului au sunat la 112. Din fericire, omul a avut zile. pompierii au reuşit să-l scoată în viaţă de sub malul de pământ şi să-l transporte la spital.

Misiune contra cronometru pentru pompierii de la Garda Balş şi Detaşamentul Slatina. Ei au fost solicitaţi să intervină pentru a scoate un bărbat de sub un mal de pământ. Practic, bărbatul în vârstă de 42 de ani din localitate fusese îngropat de viu după ce un mal al şanţului în care se îngropau ţevile de canalizare s-a prăbuşit peste el.
Experienţa şi rapiditatea intervenţiei salvatorilor a făcut ca bărbatul să fie scos de sub malul de pământ în viaţă. El a fost transportat la UPU Slatina pentru îngrijiri medicale. La o primă evaluare, se pare că bărbatul nu a suferit leziuni care să-i pună viaţa în pericol.
,,Pacientul în vârstă de 42 de ani, din localitatea Bobiceşti, prezenta traumatisme la nivelul membrelor inferioare şi la nivel lombar şi a fost transportat la spital,, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.
Potrivit locuitorilor din comună, bărbatul lucra la extinderea sistemului de canalizare. Acesta era angajatul unei firme. La momentul prăbuşirii malului, acesta era în afara programului de lucru. În cauză se fac cercetări pentru a se stabili condiţiile clare în care muncea bărbatul, dacă este sau nu vorba de un accident de muncă.
Când a aflat ce a păţit fiul ei, mama bărbatului prins sub malul de pământ a suferit un atac de panică. Femeia a fost transportată la spitalul din Balş.