Simona Halep, lăudată de rivale

280
LONDON, ENGLAND - JULY 03: Simona Halep of Romania plays a backhand during the Ladies Singles first round match against Marina Erakovic of New Zealand on day one of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 3, 2017 in London, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Belgianca Elise Mertens, locul 16 WTA, a declarat Simona Halep a evoluat extraordinar în meciul din optimile de finală de la Roland Garros, subliniind că româncă este o jucătoare foarte mare.

“A evoluat extraordinar. Este o mare jucătoare. Din punct de vedere mental a fost mai bună. A reuşit lucruri foarte tari. Ea a atacat, dar şi se apără foarte bine”, a delarat Mertens, conform news.ro.

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-1, pe belgianca Elise Mertens, locul 16 WTA, calificându-se pentru a treia oară în sferturile de finală ale French Open.

În faza următoare, Simona Halep va evolua cu germana Angelique Kerber, locul 12 WTA, sau cu jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 7 WTA.