Managerul Dumitrescu pleacă de la Cultură, rămâne interimar… Dumitrescu

434

Încetarea contractului de management pentru Florian Dumitrescu la șefia CJCPCT Olt aduce schimbarea conducerii doar în acte. Dumitrescu rămâne în continuare în interimat până la încheierea unui nou contract de management de către CJ Olt.

După ce au aflat că li se „coace” unirea instituțiilor de către Consiliul Județean Olt, în subordinea căruia funcționează, șefii de la cultura județului stau ca pe ghimpi. Un proiect de hotărâre de consiliu aflat pe ordinea de zi a ședinței de astăzi privind încetarea contractului de management al directorului Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Cultural Olt a dat emoții privind începutul… sfârșitului posturilor lor de conducere. Însă s-a dovedit doar o schimbare în acte.

Cum contractul de management al lui Florian Dumitrescu a încetat de drept, aleșii județeni au votat menținerea acestuia în interimat timp de 120 de zile, până la încheierea unui alt contract de management. Nici nu ar putea fi altfel din moment ce în urmă cu două luni de zile aleșii au aprobat rezultatul evaluării anuale ale managementului activității desfășurate, evaluare ce nu i-a dat emoții.

Florian Dumitrescu este director la CJCPCT Olt din 2015.